BKV.hu

Tegnap - június 2-án - befejeződött a Tömegközlekedési Járművezetők Országos Versenye, amely két napon át 14 közlekedési társaság 48 csapatának részvételével zajlott

2018-06-04 07:44:16

A BKV fennállásának 50. évfordulóját ünneplő egész éves programsorozat részeként megtartott rangos verseny - amelyre a helyi- és helyközi járatokat üzemeltető társaságok autóbusz, trolibusz és villamosvezetői neveztek - két napig tartotta izgalomban a szakma legjobbjait. A versenyző csapatok  június 1-jén, pénteken elméleti, szombaton pedig gyakorlati tudásukat vetették latba a győzelem érdekében.

A legizgalmasabb órákat szombaton, a Hungária Villamos Kocsiszín melletti területen és a BKV  Zách utcai troli telephelyén élhették át a versenyzők és a nézők élőben, de az utóbbi helyszínen az érdeklődők óriás kivetítőn is figyelemmel kísérhették az eseményeket.
A 14 közlekedési társaság 32 autóbusz-, 9 villamos-és 7 trolibusz csapatának részvételével megrendezett Tömegközlekedési Járművezetők Országos Versenye a szombat délutáni eredményhirdetéssel befejeződött. Autóbusz kategóriában a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. csapata érdemelte ki az 1.helyet, munkatársaink itt 2. és 3. helyezést értek el. Villamos kategóriában az 1. és 2. helyezést BKV-s csapatok szerezték meg, itt a 3. helyezés a  Debreceni Közlekedési Zrt. csapatáé lett. Trolibusz kategóriában az 1. helyen a BKV Zrt. csapata, a 2. helyen a Debreceni Közlekedési Zrt., csapata végzett,  a 3. helyért járó elismerést pedig a BKV csapata vehette át.


Gratulálunk a dobogósoknak és köszönjük minden résztvevőnek azt a lelkes és elhivatott hozzáállást, amellyel a június eleji kánikulában igyekeztek a lehető legjobban teljesíteni.


BKV Zrt.