BKV.hu

Pótlóbusz jár az 50-es villamos helyett 2017. augusztus 26-án és 27-én, valamint 2017. szeptember 2-án és 3-án

2017-08-18 09:31:08

Az 50-es villamos helyett 2017. augusztus 26-án és 27-én (szombaton és vasárnap) és szeptember 2-án és 3-án (szombaton és vasárnap) a teljes vonalon pótlóbusz jár pályafelújítás miatt.

 

Az 50-es pótlóbusz a Határ út M–Ferde utca–Mátyás király utca–Üllői út– Pestszentlőrinc, Béke tér útvonalon halad és az alábbi megállókban áll meg:

·         Határ út M (felszállóhely): a villamospótló megállóhelyén a Ferde utcában a 123-as autóbusz végállomását követően;
·         a 950-es éjszakai autóbusz megállóhelyein a Nyáry Pál utca és a Béke tér között.

Az 50-es pótlóbusz a Határ út M felé a Pestszentlőrinc, Béke tér–Üllői út–Határ út M útvonalon halad és az alábbi megállókban áll meg:

·         Pestszentlőrinc, Béke tér (felszállóhely): az Üllői út szervizútján, a 698. szám előtt;
·         a 950-es éjszakai autóbusz megállóhelyein a Béke tér és a Határ út M között.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.


Budapesti Közlekedési Központ