BKV.hu

Nyílt nap a Dél-pesti Autóbuszgarázsban

2015-09-02 14:12:38

Ősszel is folytatódik jubileumi programsorozatunk. A buszközlekedés jeles évfordulója alkalmából nyílt napokon mutatjuk be egy-egy telephely életét és munkáját. Ezúttal a Dél-pesti Autóbuszgarázst ismerhetik meg mindazok, akik kilátogatnak szeptember 6-án, vasárnap 10 és 16 óra között a Méta utcai telephelyre, ahol ingyenes programokkal, játékokkal várunk minden érdeklődőt.

A Dél-pesti Autóbuszgarázsban folytatódik a jubileumi év őszi eseménysorozata, ahol a megszokott családi és gyermekprogramok mellett vezetett szakmai látogatásokra és tesztvezetésre is regisztrálhatnak látogatóink.

Családi programok

Kreatív műhely, közlekedésbiztonsági kvíz és akadálypálya, élő minivilág egy Ikarus buszban, kiállítás a 100 éves budapesti autóbusz-közlekedésről egy Ikarus buszban, önvédelmi bemutató, kerékpáros ügyességi pálya, valamint autóbusz szimulátor várja a családokat.

Szakmai programok (helyszíni vagy online regisztrációhoz kötött programok)

Szervezett csoportokban megtekinthető lesz a járműjavító csarnok, bemutatjuk a diszpécserek munkáját és lehetőség nyílik oktatóbusz tesztvezetésre is, így érvényes B kategóriás jogosítvánnyal kipróbálható lesz, milyen lehet buszvezetőnek lenni. Ezekre a programokra helyszíni vagy online (www.bkv.hu) regisztráció szükséges.

Érdekességként egy katasztrófavédelmi és mentési gyakorlat keretében megtudhatjuk, hogyan működnek együtt a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat munkatársai, ha baleset történik egy autóbusszal. (Tervezett időpont: 11:00)

Kiállítás

Főalkatrész és Járműkiállítás: IK 412, IK 521, IK 260,  IKARUS AGORA, Van Hool A 300, Van Hool AG 300, Van Hool NEW A330 CNG, Van Hool NEW AG300, Volvo 7700

 

Helyszín:
Dél-pesti Autóbuszgarázs, 1194 Budapest, Méta u. 39.
Időpont:
2015. szeptember 6., vasárnap 10.00-16.00 óra között
Megközelítés:
Menetrend szerinti járatokkal, valamint ingyenes különjárattal Kőbánya-Kispest végállomásról 20 percenként. A különjárat menetrendje a www.bkv.hu oldalon frissül.

 

BKV Zrt.


Csatolt dokumentumok: