BKV.hu

Forgalomkorlátozások az Árpád hídi metróállomás környezetében az M3-as metróvonal felújításának előkészítési munkálatai miatt

2017-08-18 14:19:27

A Váci út – Róbert Károly körút csomópontjában 2017. augusztus 21-től várhatóan augusztus 27-ig a metróvonal felszíni pótlásához szükséges hálózat kiépítése miatt a következő forgalomkorlátozások lesznek érvényben:
 
·         A Váci útról a belváros felé vezető oldalon, a Róbert Károly körútra balra kanyarodni továbbra sem lehet.
·         A Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányában a Váci úti kereszteződésnél a szélső egyenesen haladó sáv lezárását fenntartjuk.
·         Az Árpád híd felől a Váci útra – a városból kifelé vezető irányba – balra kanyarodó két forgalmi sávból a továbbiakban is csak a külső sáv lesz járható.
·         A Róbert Károly körúton az Árpád hídról lejövő, három egyenesen haladó forgalmi sávból a szélső lezárva marad.
·         A Váci útról balra az Árpád híd irányába kanyarodó külső forgalmi sáv lezárásra kerül.
·         A Váci útról balra az Árpád híd irányába kanyarodó belső forgalmi sáv időszakosan, éjszakánként nem lesz járható.
·        A Váci út - Róbert Károly körút csomópontjában, a villamos vágányokon történő áthajtások során sávszűkületekre kell számítani.
 
A közlekedést továbbra is előjelző táblák segítik.
 
Türelmüket és megértésüket köszönjük!
 
 
BKV Zrt.