BKV.hu

A Pongrácz-híd szerkezeti vizsgálata miatt két hétvégén rövidített útvonalon jár a 37A

2012-02-28 14:48:36

A Hungexpo megközelítésére a 100-as buszt ajánljuk

A Pongrácz-híd szerkezeti vizsgálata miatt két hétvégére lezárják az átkelőt és környékét. Ebben az időszakban a villamosok a Pongrác úti lakótelepig járnak, a Hidegkuti Nándor stadion és a Sörgyár között villamospótló autóbuszok közlekednek.

A Pongrácz-híd szerkezetének szakértői vizsgálata miatt két hétvégén le kell zárni az átkelőt és annak közvetlen környékét. Ezért a március 3-4-ei, majd a következő, 10-11-ei hétvégéken a 37A villamosok rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és a Pongrácz úti lakótelep között közlekednek.

A villamosközlekedés által nem érintett szakasz pótlására 37V jelzésű villamospótló autóbuszok közlekednek a Hidegkuti Nándor stadion és a Sörgyár között, a villamos útvonalához képest terelt vonalon, a lehetőségekhez képest valamennyi villamosmegálló érintésével. Kérjük, hogy utazásuk előtt tájékozódjanak a villamospótló járat pontos útvonaláról és megállóhelyeiről.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét arra, hogy a Pongrácz-hídon történő gyalogos átkelésre a lezárás ideje alatt sincs lehetőség! A március 1-4-ei Utazás Kiállítás helyszínéül szolgáló Hungexpo pavilonjainak megközelítésére az Örs vezér terétől közlekedő 100-as busz igénybevételét ajánljuk.