BKV.hu

A mai napon vette át Bolla Tibor, a BKV elnök-vezérigazgatója az Energiatudatos Vállalat címet

2015-03-06 13:34:06

A Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságszabályozásért Felelős Államtitkárságának védnöksége alatt - a tudományos élet, a szakigazgatás, a társadalmi szervezetek és mentor vállalatok összefogásával -  a vállalkozások energiatudatosságának elősegítése érdekében meghirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjátadóján vette át Bolla Tibor, a BKV elnök-vezérigazgatója az Energiatudatos Vállalat címet. A díjakat a Virtuális Erőmű Program Tanácsadó Testületének tagjai adták át.

A Virtuális Erőmű Program célja, hogy összegyűjtse, rendszerezze, számszerűsítse és közzétegye a csatlakozó vállalkozások energiahatékonyság terén elért eredményeit. A BKV számos területen kötelezte el magát az energiatudatos működés mellett, az Energiatudatos Vállalat címet a 2014-ben tett vállalásai alapján kapta meg.
A környezetvédelem és a fenntartható fejlődés elkötelezettjeként Társaságunk nagy hangsúlyt helyez az energiahatékony működésre. Energiatudatos vállalatként kiemelt figyelmet fordítunk a hatékony energiafelhasználásra, amellyel nem csak saját költségeinket csökkentjük, de a jövő nemzedék számára teremtünk élhetőbb környezetet.

A BKV vállalásairól honlapunkon olvashatnak bővebben:
http://www.bkv.hu/hu/sajtoszoba/hirek_kozlemenyek/a_bkv_zrt_2014-ben_elnyerte_az_energiatudatos_vallalat_cimet

BKV Zrt