BKV.hu

A kitüntető TripAdvisor ajánlja besorolással minősítették a BKV Földalatti Vasúti Múzeumát

2013-01-28 11:29:09
"Ajánlott" besorolással minősítette a BKV Földalatti Vasúti Múzeumát a TripAdvisor, a világ egyik legnagyobb utazási portálja. Az elismerést a havi 50 milliós látogatottságú, úticélokat, éttermeket, látnivalókat ajánló weboldal a hazánkba látogató turisták véleménye alapján adományozta a budapesti tömegközlekedés történelmét bemutató intézménynek.
 
A megtisztelő, a - Deák Ferenc téri aluljáróban található - múzeumban látható, az intézmény renoméját növelő "a TripAdvisor ajánlásával" matrica azt jelzi a leendő vagy vissza-visszatérő látogatóknak, hogy a nagy tekintélyű és gazdag kínálatú, minőségi tárlatot bemutató múzeumban szívesen látott vendégek.
 
A Földalatti Vasúti Múzeumot a TripAdvisor weboldalon valóban lelkes hozzászólásokkal ajánlják a látogatók, kiemelve annak gazdag kínálatát vagy éppen az olcsó belépőjegyet - a felnőttek belépti díja mindössze 350 forint.

A múzeumban jelenleg - az állandó tárlat mellett - a BKV és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem közös, a jövő járműveinek designját, a jövő közlekedését bemutató időszaki kiállítást, a FUTOUR-t tekinthetik meg a látogatók február 3-áig.

BKV Zrt.