BKV.hu

A H5-ös HÉV helyett pótlóbuszok járnak Békásmegyer és Szentendre között október 22-én és 23-án

2016-10-10 08:54:39

2016. október 22-én és 23-án (szombaton és vasárnap) a H5-ös HÉV helyett pótlóbusz jár Békásmegyer és Szentendre között karbantartási munkák miatt. A H5-ös pótlóbuszon kerékpárok szállítása megengedett.
 
H5-ös pótlóbusz
 
A H5-ös pótlóbusz 2016. október 22-én és 23-án (szombaton és vasárnap) Szentendre felé a Békásmegyer H–Csobánka tér–Ország út–Budakalász, Budai út–Pomázi út–Pomáz, Budakalászi út–Árpád fejedelem utca–József Attila utca–Hősök tere–Mártírok útja–HÉV-átjáró–Szentendrei út–Szentrendre, Dobogókői út–Dózsa György út–Állomás tér–Szentendre H útvonalon halad és az alábbi megállókban áll meg:
 
•         Békásmegyer H: a 160-as autóbusz leszállóhelyén a fordulóban;
•         Budakalász, Budai út: a 943-as autóbusz megállóhelyén a Budai út 64. (templom) előtt;
•         Budakalász, Lenfonó H : 943-as autóbusz megállóhelyén a Budai út 12. előtt;
•         Szentistvántelep H : 943-as autóbusz megállóhelyén a Pomázi út 30-cal szemben, a gyalogos átkelő után;
•         Pomáz H : 943-as autóbusz megállóhelyén a Volán pályaudvarnál levő körforgalom után, a z élelmiszer-áruház előtt;
•         Pomáz, Dózsa György utca: a 943-as autóbusz megállóhelyén;
•         Szentendre, Papírgyár: a 943-as autóbusz megállóhelyén;
•         Egyetem: a 943-as autóbusz megállóhelyén;
•         Szentendre H: a 943-as autóbusz végállomásán, a Volán pályaudvaron az 1. számú kocsiállásban.
 
A H5-ös pótlóbusz 2016. október 22-én és 23-án (szombaton és vasárnap) Békásmegyer felé a Szentendre H–Állomás tér–Dózsa György út–Dobogókői út–Pomáz, Szentendrei út–HÉV-átjáró–Mártírok útja–Hősök tere–József Attila utca–Árpád fejedelem utca–Pomáz, Volán pályaudvar–Árpád fejedelem utca–Budakalászi út–Budakalász, Pomázi út–Budai út–Budapest, Ország út–Csobánka tér–Békásmegyer H útvonalon halad és az alábbi megállókban áll meg:
 
•         Szentendre H: a 943-as autóbusz végállomásán, a Volán pályaudvaron az 1. számú kocsiállásban;
•         Egyetem: 943-as autóbusz megállóhelyén;
•         Papírgyár: 943-as autóbusz megállóhelyén;
•         Pomáz, Dózsa György utca: 943-as autóbusz megállóhelyén;
•         Pomáz H: a Volán pályaudvaron, az elsőként érintett megállóhelyen;
•         Szentistvántelep H: a 943-as autóbusz megállóhelyén Pomázi út 21. előtt;
•         Budakalász, Lenfonó H: a 943-as autóbusz megállóhelyén Pomázi út 1. előtt (a HÉV-átjáró torkolata előtt;
•         Budakalász, Budai út: a 943-as autóbusz megállóhelyén a Budai út 67. előtt;
•         Békásmegyer H: a 160-as autóbusz leszállóhelyén a fordulóban.
 
160-as autóbusz
 
2016. október 22-én és 23-án (szombaton és vasárnap) a 160-as autóbusz a Csobánka téri autóbusz-fordulóban található le- és felszállóhely helyett a 960-as autóbusz Móricz Zsigmond körtér M irányú Békásmegyer H megállóhelyén áll meg.
 
Díjszabási tudnivalók
 
A H5-ös pótlóbuszon a HÉV-menetjegyek érvényesek. A pótlójárat olyan megállóhelyeit, amelyek a HÉV-menetrendben eredetileg nem szerepelnek, díjszabási szempontból az alábbiak szerint felelnek meg a HÉV-megállóknak:
 

H5-ös pótlóbusz megállóhelye

H5-ös hév megállóhelye
Budakalász, Budai út Budakalász
Pomáz, Dózsa György utca Pomáz
Szentendre, Papírgyár Pannóniatelep
Egyetem Pannóniatelep


 
Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.
 

Budapesti Közlekedési Központ