BKV.hu

A BKK és a BKV vezérigazgatója negyedmillió forintot ajánl fel a nyomravezetőnek

2012-07-15 00:23:04
Az 51-es villamos vezetőjének mai súlyos bántalmazása kapcsán a Budapesti Közlekedési Központ és a BKV Zrt. vezérigazgatója úgy döntöttek, hogy negyedmillió forintot ajánlanak fel a nyomravezetőnek. A közelmúltban jelentősen megszaporodott atrocitások felszámolásában számítunk az állampolgárok segítségére és bízunk benne, hogy a nyomravezetői díj kitűzése segíteni fogja az elkövetők mielőbbi kézrekerítését.

Amint azt korábban megírtuk, július 14-én, szombaton délután 17 órakor két személy (azóta kiderült: egy férfi és egy nő) bántalmazta az 51-es villamos vezetőjét a jármű Mester utcai (Ferenc körút) végállomásán. A támadók elmenekültek, a jűrművezetőt a mentő kórházba szállította. Munkatársunk éppen a magukat veszélyben érző utasok kérésére és érdekében szólította fel a két személyt a szabályok betartására.
 
Az eset kapcsán Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója, és Bolla Tibor a BKV Zrt. vezérigazgatója úgy döntöttek, hogy negyedmillió forintot ajánlanak fel annak a nyomravezetőnek, aki segít a tettesek kézrekerítésében.

Ha bárkinek olyan információja van az elkövetők személyével, vagy az esettel kapcsolatban, ami segítheti a nyomozást, kérjük, hívja az Országos Rendőr-főkapitányság 107-es, illetve 112-es segélyhívó telefonszámait, vagy közvetlenül nálunk is jelezheti azt a BKK Zrt. Ügyfélszolgálatának bkk@bkk.hu e-mail címén.

Budapesti Közlekedési Központ
BKV Zrt.